Un camion încărcat s-a răsturnat pe DN1 şi a omorât un om

Vineri 28 martie 2008 pe raza localitatii Azuga a avut loc un accident in care a fost implicata o masina apartinand Sanofi Aventis. Un tir incarcat cu 20 de tone de pietris datorita vitezei foarte mari s-a rasturnat peste masina in care se aflau 3 persoane.
Pe locul din dreapta se afla Prof. Dr. Mihai Dumitru Gheorghe. Profesorul era sef al Clinicii de Psihiatrie din Spitalul Clinic de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucureşti, preşedinte al Asociaţiei Române de Psihofarmacologie si coordonatorul Centrului de Diagnostic şi Tratament al Depresiei din cadrul Clinicii de Psihiatrie. Acesta a decedat in urma impactului.

  • Reportaj TVR.
  • Mai multe gasiti pe site-ul PROTV:


accident-dn1-200.jpg

Un camion încărcat s-a răsturnat pe DN1 şi a omorât un om

Unul din cei trei pasageri a murit pe loc, iar echipele de descarcerare s-au chinuit mai bine de o oră să-i scoată pe ceilalţi doi dintre autoturismul zdrobit.

Uluitor este că persoanele de la descarcerare şi-au dat seama că femeia aflată la volan trăieşte abia când au ajuns la ea.

S-au chinuit mai bine de o oră să îndepărteze rămăşitele maşinii sub privirile a sute de curioşi. Din păcate, pasagerul din dreapta şoferiţei n-a avut acelaşi noroc: a pierit strivit. Celălalt medic aflat în autoturism a fost transportat cu elicopterul la spitalul de urgenţă din Capitală.

Potrivit poliţiştilor, vina îi aparţine şoferului camionului care a pierdut controlul volanului într-o curbă. În accident au mai fost implicate alte două vehicule avariate uşor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s