Half Marathon Cluj 2011 by danduma at Garmin Connect – Details

Half Marathon Cluj by danduma at Garmin Connect – Details.

Doar cateva cuvinte legate de acest prim concurs de semimaraton. Am vrut doar sa vad cum este si sa imi demonstrez ca pot sa termin cursa. M-am antrenat specific pentru aceasta cursa de fond, doar cu o luna inainte. Insuficient pentru o performanta notabila, dar suficient pentru a alerga cu o relativa usurinta si a realiza timpul propus.
Vroiam sa termin in 1h45′, lucru pe care l-am si realizat. Dar nu pot sa nu mentionez (dau vina 🙂 pe temperatura foarta scazuta 5-7 grade celsius si pe vantul foarte puternic (conform Accuweather de 35kmh). Pentru temperatura scazuta exista solutii (mai pui o haina in plus), dar pentru vant trebuiau facute ajustari permanente pentru a mentine ritmul dorit.
Am realizat o medie de 4’54″/km si un timp total de 1h 42’43 secunde, deci m-am incadrat in target. De la momentul inceperii antrenamentelor si pana dupa cursa, am slabit de la 83kg la 75, dar evident imediat dupa au urmat Sarbatorile Pascale si am recuperat, acum revenind la greutatea mea de mai multi ani, 79-80kg la 1m86.
A fost o organizare ireprosabila si per total o experienta foarta placuta. Daca reusesc sa ma mentin fara accidentari, cu siguranta voi mai participa si la alte curse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s